Zwangerschapsbehandelingen

Laat jezelf en het wondertje in je buik  helemaal tot rust komen… Laat uzelf heerlijk verwennen met een zwangerschapsmassage! Bij Salon lux weten wij uit ervaring dat een zwangerschap een van de meest memorabele momenten in het leven is, maar wij weten ook dat het belangrijk is om in deze tijd eens aan uw zelf te denken, dit kan door een heerlijke zwangerschapsmassage. Onze zwangerschapsmassage is een absolute aanrader bij: 
* Rug klachten 
* Last van uw benen 
* Vermoeidheid 
* Stress 
* Hoofdpijn 
En bij vele andere klachten. Maar zeker niet op de laatste plaats is een zwangerschapsmassage heerlijk, gewoon omdat het kan en u het waard bent. Heerlijk om te krijgen en een super cadeau om te geven! Wist u dat u een zwangerschapsmassage kunt ondergaan tot de laatste dag voor de bevalling, in theorie zouden wij u nog kunnen masseren tijdens uw bevalling, maar dat gaat ons dan weer net iets te ver  Wat ook vaak gebeurd is dat mensen bij een zwangerschapsmassage ook een pedicure boeken om zo uw voeten die het tijdens de zwangerschap letterlijk en figuurlijk toch al zo zwaar hebben te ontzien. Kortom wij kunnen ervoor zorgen dat u door onze zwangerschapsmassage en eventueel pedicure weer heerlijk tot rust komt en ontspannen uw zwangerschap doorloopt . 

90 min 
Pleased Mam

€ 106,80

45 min zwangerschap massage
45 min gezichtsbehandeling

Reserveer hier
135 min
Happy Mam

€ 155,95

45 min zwangerschap massage
45 min gezichtsbehandeling
45 min pedicure

Reserveer hier
175 minuten
Queen mam

€ 193,45

45 min zwangerschap massage
45 min gezichtsbehandeling
45 min pedicure
Gellak handen en voeten

Reserveer hier
60 minuten
Pretty mam

€ 74,95

30 min zwangerschap massage
30 min gezichtsbehandeling

Reserveer hier
30 min Zwangerschap 
massage

€ 38,45

30 min zwangerschapsmassage, u ligt in een speciale bank

Reserveer hier
45 min Zwangerschap
massage

€ 54,95

45 min zwangerschapsmassage, u ligt in een speciale bank

Reserveer hier
60 min Zwangerschap
massage

€ 65,95

60 min zwangerschapsmassage, u ligt in een speciale bank

Reserveer hier

Zwanger pleased mom 90 min:
Deze behandeling is ideaal voor jou als je zwanger bent en even lekker wilt ontspannen. De behandeling bestaat uit een 45 min Lux gezichtsbehandeling en een 45 min zwangerschapsmassage. Tijdens de gezichtsbehandeling gaan we de huid goed reinigen, we verwijderen onzuiverheden, de wenkbrauwen worden weer mooi in model gebracht en als laatst sluiten we de behandeling af met een heerlijke dagcrème die is afgestemd op uw huidtype. Ook kunt u er bij de gezichtsbehandeling voor kiezen om nog 2 andere modules te laten doen. Dit kan bijvoorbeeld; wenkbrauwen verven, bovenlip of kin harsen of wimpers verven zijn.
Daarna gaan we door naar de massage. De massage is bij ons in de salon in Den Bosch ook super als je zwanger bent. Wij hebben namelijk een tafel met een open gat voor je buik. Je kan dus weer even lekker op je buik liggen tijdens de massage en heerlijk ontspannen.

Zwanger happy mom 135 min:

Deze behandeling bij onze salon in Den Bosch is ideaal als je even lekker wilt ontspannen maar ook als je graag je voeten gedaan wilt hebben, want die hebben tijdens je zwangerschap ook veel te verduren. We beginnen deze behandeling namelijk met een pedicure van 45 min. Tijdens de pedicure zorgen we ervoor dat uw voeten weer heerlijk zacht worden. We halen het eventuele eelt weg en kijken wat er nog meer nodig is om uw voeten te verzorgen.
Na de pedicure kunt u lekker gaan ontspannen tijdens een 45 min Lux gezichtsbehandeling. Tijdens de gezichtsbehandeling gaan we de huid goed reinigen, we verwijderen onzuiverheden, de wenkbrauwen worden weer mooi in model gebracht en als laatst sluiten we de behandeling af met een heerlijke dagcrème die is afgestemd op uw huidtype. Ook kunt u er bij de gezichtsbehandeling voor kiezen om nog 2 andere modules te laten doen. Dit kan bijvoorbeeld; wenkbrauwen verven, bovenlip of kin harsen of wimpers verven zijn.
Daarna gaan we door naar de massage. De massage is bij ons in de salon in Den Bosch ook super als je zwanger bent. Wij hebben namelijk een tafel met een open gat voor je buik. Je kan dus weer even lekker op je buik liggen tijdens de massage en heerlijk ontspannen.

Zwanger Queen mom 175 min:
Bij deze behandeling word u helemaal klaar gemaakt voor de bevalling en gaat u weer ontspannen de deur uit. Uw voeten worden gedaan door onze pedicure. Tijdens de pedicure zorgen we ervoor dat uw voeten weer heerlijk zacht worden. We halen het eventuele eelt weg en kijken wat er nog meer nodig is om uw voeten te verzorgen. Na afloopt kunt kiezen uit meer dan 180 kleurtjes voor een gellak op uw handen en voeten. De gellak blijft ongeveer 3 weken zitten op uw handen en ongeveer 6 weken op de voeten. Hierna kunt u helemaal gaan ontspannen tijdens onze gezichtsbehandeling en massage. Tijdens de gezichtsbehandeling gaan we uw huid goed reinigen, de onzuiverheden worden verwijderd en uw wenkbrauwen worden weer in model gebracht. Ook kunt u er voor kiezen om nog twee andere modules te laten doen. Deze zijn inbegrepen. We sluiten af met een heerlijke dagcrème afgestemd op uw huid. Na de gezichtsbehandeling is het tijd voor een heerlijke massage waarbij u weer lekker op uw buik kan liggen. Wij hebben namelijk in onze salon in ’s-Hertogenbosch is massage tafel met een gat voor uw buik. Even lekker wegdromen dus!