Stoppen met Roken

Wanneer de trek naar een sigaret of ander genotsproduct met nicotine en tabak niet te bedwingen lijkt, dan is het goed om te stoppen met roken met behulp van een therapie of hulpmiddel. Is het niet aan te raden om een product met therapeutische nicotine te gebruiken (zoals pleisters, spray, kauwgom en zuigtabletten) weet dan dat er nog genoeg andere therapieën zijn waar u baat bij kunt hebben.

Luxopuncture bijvoorbeeld. Dit is een vorm van acupunctuur, maar dan zonder naalden. Het is te vergelijken met softlasertherapie, met het verschil dat bij luxopuncture geen gebruik wordt gemaakt van lasers, maar van infrarode lichtpulsen. Luxopuncture is volkomen pijnloos en kan zelfs heel rustgevend werkend, omdat u tijdens een behandeling met luxopuncture even heerlijk kunt relaxen in de behandelstoel.


Waarom vinden rokers roken nu zo fijn? Het antwoord is heel simpel: de nicotine zorgt ervoor dat de nicotinereceptoren in de hersenen dopamine en endorfine afgeven. Dit zijn stoffen waar men een heel fijn, soms euforisch gevoel van krijgt. Wanneer de nicotinereceptoren geen nicotine krijgen, worden deze stoffen niet aangemaakt, waardoor de ontwenningsverschijnselen ontstaan. Het lichaam wil zich namelijk goed voelen. Tijdens een sessie luxopuncture worden er zenuwuiteinden (ook wel reflexpunten) gestimuleerd met infraroodlicht die waardoor het lichaam weer zelf meer endorfine gaat aanmaken. Dit maakt luxopuncture een fijne vorm van therapie bij het stoppen met roken, want u krijgt er weer een betere hormoonbalans van en u zal zich er gelukkiger van gaan voelen, 


De behandeling duurt 3 dagen u komt dan 20 min per dag langs

Intake stoppen met roken

€ 0,00

Gratis intake

Reserveer hier
3 daagse kuur
 per dag 20 min

€ 250,00

3 behandelingen van 20 min om te stoppen met roken

Reserveer hier
Na Sessie

€ 79,00

Nabehandeling

Reserveer hier