Cadeaubon

Met een cadeaubon geeft u een heerlijke behandeling cadeau aan een vriend(in), familielid of collega. De cadeaubon is een origineel cadeau, zowel om te krijgen als om te geven. U kunt onze cadeaubon bijvoorbeeld geven als verjaardagscadeau, als geschenk voor Moederdag, als kerstcadeau of gewoon als een heerlijke traktatie tijdens de koude winterdagen. Kortom, een ideaal geschenk voor iedere gelegenheid, het hele jaar door.  U kunt bij ons zelf uw bedrag kiezen wat u uit wilt geven aan een cadeaubon in de salon. Wilt u hem via de webshop bestellen daar hebben wij verschillende bedragen waar u uit kan kiezen. kijk hiervoor in onze webshop. Onze bonnen zijn een jaar geldig naar uitgave.

Wilt u een cadeaubon kado geven dan kunt u altijd bij ons binnen lopen of bestel via de webshop. Ook is het mogelijk om cadeaubonnen met de post te verzenden.  De bon kan vrij besteed worden bij ons in de salon. Maakt dus niet uit voor welke behandeling. U hoeft niet het hele bedrag in 1x te besteden u krijgt dan gewoon een nieuwe bon met het overtollig bedrag.
Zakelijke cadeaubon

Onze cadeau- en Beauty & Relax bonnen kunt u ook voor zakelijke doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld als eindejaarscadeau, Secretaressedag, bij een jubileum of om uw medewerkers een keer extra in het zonnetje te zetten. Verras ook uw zakelijke relaties met onze bon! Alle bonnen zijn verkrijgbaar in onze winkel of via webshop of via de mail info@salonlux.nl (let op: levering na betaling).