Gellak

Gellak is een lak gebaseerd op UV gel en is een elastisch, en niet ongezond voor de nagels. Het is krasvast voor ongeveer 1 – 3 weken. De fantastische lak blijft glimmen voor de volledige periode, dus wordt niet dof. De elasticiteit zorgt er voor dat bij kleine druk van iets scherps op de nagels, de gel weer terug in aangebrachte vorm komt. Gellak is gemakkelijk aan te brengen en droogt direct. Gellak is ook voor de voeten zeer goed te gebruiken. We hebben meer dan 200 kleuren. 

LET OP:
 
Heeft u al een gellak op de nagels zitten en wilt u een nieuwe set?
Vergeet deze dan niet van te voren te verwijderen. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u doen. Let er dan op dat u deze behandeling Gellak eraf + Nieuwe Set reserveerd. Zo hebben wij voldoende tijd voor u.

Heeft u gellak/biab/gelnagels laten zetten bij een andere salon? Wij kunnen u dan helaas niet helpen, omdat wij niet bekend zijn met de producten die hiervoor zijn gebruikt .

GARANTIE:
Op een nieuwe set geven wij 5 dagen garantie. Mocht het binnen die tijd eraf gaan of niet goed zijn gezet, neem dan graag contact met ons op.  

Nieuwe Set gellak handen of voeten

€ 27,45

Nieuwe Set gellak handen of voeten

Reserveer hier
Nieuwe set gellak handen en voeten

€ 39,55

Nieuwe set gellak handen en voeten

Reserveer hier
Nieuwe set gellak en oude verwijderen handen of voeten

€ 39,55

Nieuwe set gellak 
Oude verwijderen handen of voeten

Reserveer hier
Nieuwe set gellak en oude verwijderen handen en voeten

€ 61,55

Nieuwe set gellak
Oude verwijderen handen en voeten

Reserveer hier