Quality Time voor Ouder en Kind: Ontdek Onze Bijzondere Behandelingen bij Salon Lux

Quality Time voor Ouder en Kind: Ontdek Onze Bijzondere Behandelingen bij Salon Lux

 

Als ouder weten we dat de tijd met je kleintje kostbaar is. Bij Salon Lux begrijpen we het belang van deze momenten en hebben we speciale ouder en kind behandelingen ontwikkeld om samen te genieten van heerlijke verwennerij.

Samen Genieten van Verwennerij

Hoe leuk is het om samen met je kleine meid of jongen een ontspannende behandeling te ervaren? Onze ouder en kind behandelingen zijn ontworpen om jullie beiden een moment van rust en verwennerij te bieden.

 

Ontdek Onze Speciale Arrangementen

  1. Ouder Kind Arrangement Mini (30 min)
  • Voor moeder/vader: 30 min gezichtsbehandeling of 30 min ontspanningsmassage
  • Voor de kleine: 15 min gezichtsbehandeling en 15 min ontspanningsmassage

 

  1. Ouder Kind Arrangement Lux (45 min)
  • Voor moeder/vader: 45 min gezichtsbehandeling of 45 min ontspanningsmassage
  • Voor de kleine: 25 min gezichtsbehandeling en 20 min ontspanningsmassage

 

Totaalprijzen voor Ouder en Kind

Bij Salon Lux geloven we in het creëren van betaalbare en waardevolle ervaringen. De genoemde prijzen zijn totaalprijzen voor ouder en kind samen, waardoor het nog aantrekkelijker wordt om deze bijzondere behandelingen te ervaren.

 

Waarom Kiezen voor Ouder en Kind Behandelingen?

  • Quality Time: Het is een geweldige manier om quality time door te brengen met je kind en samen te genieten van ontspanning.
  • Afgestemd op Jullie Behoeften: Of je nu kiest voor een gezichtsbehandeling of ontspanningsmassage, onze behandelingen zijn afgestemd op zowel volwassenen als kinderen.
  • Betaalbaar Genieten: De totaalprijzen maken het gemakkelijk en betaalbaar om deze bijzondere momenten met je kind te delen.

 

Maak Vandaag Nog een Afspraak

Gun jezelf en je kind de luxe van ontspanning en samenzijn. Maak vandaag nog een afspraak bij Salon Lux en ontdek de magie van onze ouder en kind behandelingen. Het perfecte cadeau voor jullie beide!