IPL Ontharen

Voordat u de IPL behandeling ondergaat nemen wij eerst een intake af. Tijdens deze intake gaan we u alles vertellen over de behandeling. In deze behandeling mag uw haar nog niet geschoren zijn, zodat wij goed kunnen kijken naar de haardichtheid, de haarkleur en geven wij een testflits om te kijken hoe de huid reageert. Als u voor de intake bent geweest kunt u 2 dagen later beginnen met de behandeling.   Wij zijn echt de goedkoopste!! 

Wilt u nu ook eens definitief af van die overtollige beharing?! 
Dan is IPL de oplossing voor u. Wij werken met een van de beste IPL machines ter wereld, namelijk een Medcos IPL apparaat. En wij zijn de goedkoopste IPL aanbieder van de gehele regio! Met IPL wordt warmte opgewekt in de haarzakjes en in de haarstamcellen door middel van licht. Door deze warmte worden zowel haarzakjes als haarstamcellen uitgeschakeld, waarna ze geen haartjes meer kunnen produceren. 


Boek hier een gratis intake gesprek

Onze prijzen zijn per behandeling!

Bovenlip
IPL

€ 20,95

Bovenlip ontharen

Reserveer hier
Bovenlip en kin
IPL

€ 26,95

Bovenlip ontharen
Kin ontharen

Reserveer hier
Oksels 
IPL

€ 32,95

Oksels ontharen

Reserveer hier
Hele armen
IPL

€ 85,95

`Hele armen ontharen

Reserveer hier

IPL ​pakketten samengesteld speciaal voor u

Hoe werkt een MedCos IPL apparaat?
Het is een uitermate veilige en een nagenoeg pijnloze ontharingsbehandeling die door middel van flitslicht het haarzakje vernietigd. De MedCos IPL methode maakt gebruik van een filter van 590 NM. Wij kunnen ongewenste haargroei op nagenoeg iedere plek op het lichaam of gelaat behandelen, met als resultaat een haarreductie van 80-90%.

  Kunnen wij iedereen met de MedCos IPL behandelden?
Het meest ideaal is als de huid licht van kleur is en de haren donker zijn. Zowel blonde, grijze als rode haren bevatten nauwelijks pigment en zijn daardoor helaas niet te behandelen. Bij mensen met een donker getinte huid (negroïde) heeft de IPL behandeling helaas ook geen nut. Wij behandelen niet bij: – Koorts of bij infecties
– Zwangerschap en/of borstvoeding
– Epilepsie
– Pacemaker
– Gordelroos
– Recente littekens 
– Tatoeages en/of piercings in het te behandelen gebied
– Heeft u eczeem of Psoriasis kan dit wel, maar de actieve plekken worden dan vermeden.  

     Is het een pijnlijke behandeling?
Het antwoord is nee. Op het moment dat de IPL flits uw huid bereikt kan dit een beetje prikkelend aanvoelen, sommige mensen ervaren het als een elastiekje wat tegen de huid komt, maar wij hebben tot op heden na duizenden flitsen nog nooit meegemaakt dat iemand ermee moest stoppen vanwege pijn. 

Wat is de tijdsduur van een behandeling?
De tijd die een behandeling in beslag neemt is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld dient te worden. Elke IPL flits behandelt een stuk van 5 centimeter lang en van 2 centimeter breed. Dankzij dit brede werkstuk worden per IPl flits ontzettend veel haarzakjes vernietigt in een korte tijd. 

Bij hoeveel IPL behandelingen is er resultaat?

Bij onze IPL behandeling worden enkel haren getroffen die in de groeifase zitten. Veruit de meeste haren bevinden zich echter in de zogeheten rustfase. Pas als ook deze haren in de groeifase komen is het mogelijk om ze aan te pakken. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, dit is per persoon verschillend en niet op voorhand te zeggen. Er zijn salons die beweren dat u na 1 a 2 behandelingen haarvrij bent maar dit is echter onmogelijk. Tussen de behandelingen ligt een periode van minimaal 4 tot maximaal 12 weken. 

Mag u van tevoren nog epileren, scheren of een ontharing crème gebruiken?
Epileren mag helaas minstens 2 weken voor de IPL behandeling niet meer evenals ontharing crème. U dient zich wel te scheren 24 tot 36 uur voor de behandeling, maar zeker niet binnen de laatste 12 uur. De stoppeltjes dienen zo kort mogelijk te zijn want de haartjes zijn nodig voor geleiding van de warmte naar het haarzakje. Als er te weinig haartjes zijn terug gegroeid heeft u nauwelijks een positief effect van de behandelingen.  

Wat in acht te nemen voor de IPL behandeling?
– Minimaal 2 weken voor de IPL behandeling geen zonnebank of buiten zonnebaden
– Op de dag van de IPL behandeling geen make-up, dagcrème, bodylotion of deodorant aanbrengen op te behandelen gebieden.
– Zorg dat het te behandelen gebied geschoren is op de dag van de behandeling. Doe dit echter niet vlak voor de behandeling, maar 24 tot 36 ervoor. 

Wat in acht nemen na de IPL behandeling?

– De eerste 24 uur na de behandeling niet heet douchen of baden.
– De eerste 24 uur na de behandeling geen sauna of stoomcabine.
– De eerste 24 uur na de behandeling niet zwemmen.
– En geen zonnebank of zonnebaden voor minimaal 2 weken na de IPL behandeling. Dus wilt u de beste en de goedkoopste IPL behandeling van Den Bosch en omstreken? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek!