Een Speciale Verwenbeurt voor uw Kleintje bij Salon Lux

Een Speciale Verwenbeurt voor uw Kleintje bij Salon Lux

 

Bij Salon Lux hebben we iets speciaals voor onze jongste vrienden! Onze kinderbehandeling, voor kids van 4 tot 10 jaar, is ontworpen om plezier en ontspanning te brengen, met een vleugje magie.

 

Ouders, jullie zijn altijd welkom om samen met jullie kleintje te zijn tijdens deze bijzondere sessie. We begrijpen dat comfort belangrijk is, en we willen ervoor zorgen dat zowel de kids als de ouders een geweldige tijd hebben.

 

Laat je kleintje genieten van een 15-minuten durende ontspanningsmassage, als een liefdevolle knuffel voor hun ziel. Onze ervaren masseurs zorgen ervoor dat ze zich helemaal op hun gemak voelen, terwijl jullie als ouders die glimlach van geluk zien.

 

Voor wat extra verwennerij bieden we een 15-minuten rugmassage en een 15-minuten gezichtsbehandeling. Dat omvat simpele dingen zoals reiniging, doekjes, stoom, een zachte scrub, en een verfrissend masker, allemaal gevolgd door een korte gezichtsmassage. Je kleintje zal stralen van frisheid!

 

En voor het ultieme verwenmoment hebben we ons 20-minuten Mini Kids Arrangement. Een mix van een 10-minuten gezichtsbehandeling en een 10-minuten ontspanningsmassage, precies goed voor een perfecte ervaring.

 

Bij Salon Lux draait het allemaal om lachen en fijne herinneringen maken. Ontdek de wereld van Salon Lux, waar we koesteren, verzorgen en altijd een glimlach hebben voor de kleine avonturiers van vandaag.