Maand Actie:
Mini Pediucre + gellak € 27.50

Ontharen

Wat is harsen of waxen

Harsen is het verwijderen van overtollige haren op het hele lichaam. Harsen en waxen is hetzelfde.  Behalve met echte bijenhars, kun je bijvoorbeeld ook ontharen met een “hars” die gemaakt is van suiker. Het haar wordt met hars helemaal verwijderd. Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de haar weer is aangegegroeid.

Je kan na het harsen nog steeds haartjes voelen. Dit komt omdat je haren in verschillende groeifases zitten. Harsen is een tijdelijke manier van haarverwijdering. Na het harsen zullen de haren dus weer aangroeien. Dit aangroeien gebeurt altijd wel met een zachte (haar)punt, zodat je in tegenstelling tot scheren na het harsen nooit harde stoppels zult hebben.

Klik hier voor de prijslijst

Ook is het mogelijk om bij ons een hollywood of brazilian wax te doen zowel voor mannen als voor vrouwen.

Klik hier voor meer info

 

Belangrijk

* Probeer na het harsen niet te krabben of hard over de huid te wrijven. Door het harsen kan een verhoogde bloedtoevoer ontstaan en daarmee jeuk. Krabben en hard wrijven kan de huid irriteren.

* Vermijd strakke kleding op de huid die pas is geharst om het ingroeien van haren te voorkomen.

* Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, pas dan regelmatig een peeling toe op de huid die is geharst, te beginnen 24-48 uur na het harsen.

* Vermijd tot 48 uur na het harsen: heet bad, zonnebank, sauna of andere warmte/hitte behandelingen. Gebruik ook na die tijd een goed zonneproduct met beschermingsfactor.

.

Vind ons ook op!

    

Ook kunt u ons bereiken op Facebook en Whats App

 

Adres

   

Salon Lux
Celsiusstraat 68
5223 CC 's-Hertogenbosch
06-53939283
KVK: 57268711
www.salonlux.nl 
info@salonlux.nl

 

Openingstijden


We hebben geen vaste openingstijden. We werken enkel op afspraak. U kunt uw afspraak eenvoudig reseveren via onze website of telefoonisch.

 

Let op!

 

Als u er niet bent voor uw gemaakte afspraak, 
zijn wij helaas genoodzaakt om 100% in rekening te brengen.

Zie  onze algemene voorwaarden. Klik hier