Maand Actie:
Mini Pediucre + gellak € 27.50

Klik hier voor de prijzen

Wilt u nu ook eens definitief af van die overtollige beharing?!

Dan is IPL de oplossing voor u. Wij werken met een van de beste IPL machines ter wereld, namelijk een Medcos IPL apparaat. En wij zijn de goedkoopste IPL aanbieder van de gehele regio!

Met IPL wordt er doormiddel van licht warmte opgewekt in de haarzakjes en in de haarstamcellen. Door deze warmte worden zowel haarzakjes als haarstamcellen uitgeschakeld, waarna ze nooit meer haartjes kunnen produceren.

Hoe werkt een MedCos IPL apparaat?
Het is een de uitermate veilige en een nagenoeg pijnloze ontharingsbehandeling. Die door middel van flitslicht het haarzakje vernietigd. De MedCos IPL methode maakt gebruik van een filter van 590 NM. Wij kunnen ongewenste haargroei op nagenoeg iedere plek op het lichaam of gelaat behandelen, met als resultaat een haarreductie van 80-90%.

Kunnen wij iedereen met de MedCos IPL behandelden?
Het meest ideaal is als de huid licht van kleur is en de haren donker zijn. Zowel blonde, grijze als rode haren bevatten nauwelijks pigment en zijn daardoor helaas niet te behandelen. Bij mensen met een donker getinte huid (negroïde) heeft de IPL behandeling helaas ook geen nut.

Wij behandelen niet bij:

– Koorts of bij infecties
– Zowel zwangerschap als bij borstvoeding
– Epilepsie
– Pacemaker
– Gordelroos
– Recente littekens
– Tatoeages en/of piercings in het te behandelen gebied zitten
– Heeft u eczeem of Psoriasis kan dit wel maar de actieve plekken worden dan vermeden.

                                                                                                                                                 

Is het een pijnlijke behandeling?
Het antwoord is nee. Op het moment dat de IPL flits uw huid bereikt kan dit een beetje prikkelend aanvoelen, sommige mensen ervaren het als een elastiekje wat tegen de huid komt, maar wij hebben tot op heden na duizenden flitsen nog nooit meegemaakt dat iemand ermee moest stoppen vanwege pijn.

Wat is de tijdsduur van een behandeling?
De tijd die een behandeling in beslag neemt is afhankelijk van het oppervlak dat behandeld dient te worden. Elke IPL flits behandelt een stuk van 5 centimeter lang en van 2 centimeter breed. Dankzij dit brede werkstuk worden per IPl flits ontzettend veel haarzakjes vernietigt in een korte tijd.

Bij hoeveel IPL behandelingen is er resultaat?
Bij onze IPL behandeling worden enkel haren getroffen die in de groeifase zitten. Veruit de meeste haren bevinden zich echter in de zogeheten rustfase. Pas als ook deze haren in de groeifase komen is het mogelijk om ze aan te pakken. Er zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, dit is per persoon verschillend en niet op voorhand te zeggen. Er zijn salons die beweren dat u na 1 a 2 behandelingen haarvrij bent maar dit is echter onmogelijk. Tussen de behandelingen ligt een periode van minimaal 4 tot maximaal 12 weken.

Mag u van tevoren nog epileren, scheren of een ontharing crème gebruiken?
Epileren mag helaas minstens 2 weken voor de IPL behandeling niet meer evenals ontharing crème, maar u dient zich wel te scheren  24 tot 48 uur voor de behandeling. De stoppeltjes dienen zo kort mogelijk te zijn, dan is de behandeling minder gevoelig omdat de warmte dan beter weg kan. De haartjes zijn nodig voor geleiding van de warmte. Als er te weinig haartjes zijn terug gegroeid heeft u nauwelijks een positief effect van de behandelingen. 

Wat in acht te nemen voor de IPL behandeling?
– Minimaal 2 weken voor de IPL behandeling geen zonnebank of buiten zonnebaden
– Minimaal 2 weken voor de behandeling niet meer harsen, epileren of ontharing crème gebruiken.
– Op de dag van de IPL behandeling geen make-up, dagcrème, bodylotion of deodorant aanbrengen op te behandelen gebieden.
– Zorg dat het te behandelende gebied geschoren is op de dag van de behandeling. Doe dit echter niet vlak voor de behandeling, maar 24 tot 48 ervoor.

Wat in acht nemen na de IPL behandeling?
– De eerste 24 uur na de behandeling niet heet douchen of baden.
– De eerste 24 uur na de behandeling geen sauna of stoomcabine.
– De eerste 24 uur na de behandeling niet zwemmen.
– En geen zonnebank of zonnebaden voor minimaal 2 weken na de IPL behandeling.

Dus wilt u de beste en de goedkoopste IPL behandeling van Den Bosch en omstreken? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek!

LET OP: Reserveer eerst een intake gesprek, in dit gesprek gaan we u alles vertellen over de IPL behandeling. Wel is het belangrijk dat u dan nog niet geschoren heeft, zodat wij kunnen zien wat de haardichtheid is.

Vind ons ook op!

    

Ook kunt u ons bereiken op Facebook en Whats App

 

Adres

   

Salon Lux
Celsiusstraat 68
5223 CC 's-Hertogenbosch
06-53939283
KVK: 57268711
www.salonlux.nl 
info@salonlux.nl

 

Openingstijden


We hebben geen vaste openingstijden. We werken enkel op afspraak. U kunt uw afspraak eenvoudig reseveren via onze website of telefoonisch.

 

Let op!

 

Als u er niet bent voor uw gemaakte afspraak, 
zijn wij helaas genoodzaakt om 100% in rekening te brengen.

Zie  onze algemene voorwaarden. Klik hier