________

WELKOM OP SALON LUX

Heel veel behandelingen onder één dak.

Boek hier uw afspraak

____​____

WELKOM

Bent u op zoek naar rust en ontspanning? Dan verwelkomen wij u graag in onze wellness salon, en laten wij u genieten van een weldadig gevoel en ontspanning. Salon Lux biedt u het beste op het gebied van persoonlijke verzorging voor een betaalbare prijs. Bij Salon Lux werken wij uitsluitend met producten van topkwaliteit. Boek makkelijk een afspraak via onze website en ervaar het zelf. Ook zijn de mannen bij ons van harte welkom.

HEERLIJKE ONTSPANNING

Bij Salon Lux bent u bij het juiste adres voor heerlijke ontspanning.

WELLNESS

Bij ons heeft u echt het Wellness gevoel, en wordt u helemaal in de watten gelegd.

DUO BEHANDELINGEN

Het is uniek in beautysalon maar bij ons kan het, gezellig met z'n 2e een heerlijke behandeling in de zelfde ruimte.

VERSCHILLENDE BEHANDELINGEN

Wilt u meer behandelingen achter elkaar dat is zeker een mogelijkheid.

________

Onze huidverzorgingslijn

Lux Cosmetics is meer dan 95% natuurlijk en huid verbeterend. Het droogt de huid niet uit en geeft de huid wat hij nodig heeft. De producten zijn niet in chemische badjes geweest en daarom hebben de producten van Lux Cosmetics een kleurtje.

+   GEZICHTSBEHANDELINGEN

Onze huidverzorgingslijn van Lux Cosmetics is een nieuw huidverzorgingsmerk in Nederland. Deze is speciaal ontwikkeld voor schoonheidsspecialistes en huidtherapeuten die maximaal resultaat uit een behandeling willen halen. De productlijn van Lux Cosmetics is compac, meer dan 95% natuurlijk en met eindeloze mogelijkheden om de huid specifiek op elk probleem te behandelen.

+   MASSAGES  

Bij ons in de salon kan u kiezen uit heel veel soorten massages. Iedere massage heeft weer een andere beleving. We hebben heerlijke sportmassages, ontspanningsmassage, hotstone massage, thaise massages en nog veel meer. Hier moet je zijn voor de lekkerste massages van ‘s-Hertogenbosch.

+   PEDICURE

Kom je regelmatig in onze salon bij de pedicure? Dan wordt de gezondheid van je voeten goed in de gaten gehouden. Door regelmatig eens naar je voeten te laten kijken tijdens een pedicure, kun je veel voetproblemen voorkomen. Zit er bijvoorbeeld een beginnende likdoorn aan te komen? Dan wordt dit direct opgemerkt en aangepakt tijdens de behandeling, nog voordat het probleem erger wordt en echt klachten veroorzaakt. Dus als je regelmatig langskomt bij onze pedicure, dan weet je zeker dat je voeten gezond zijn en gezond blijven!

+   ZWANGERSCHAP

Bij Salon lux weten wij uit ervaring dat een zwangerschap een van de meest memorabele momenten in het leven is, maar wij weten ook dat het belangrijk is om in deze tijd eens aan uw zelf te denken, dit kan door een heerlijke zwangerschapsmassage. Onze zwangerschapsmassage is een absolute aanrader bij: 
*Rug klachten 
*Last van uw benen 
*Vermoeidheid 
*Stress 
*Hoofdpijn 
En bij vele andere klachten. Maar zeker niet op de laatste plaats is een zwangerschapsmassage heerlijk, gewoon omdat het kan en u het waard bent. Heerlijk om te krijgen en een super cadeau om te geven! Wist u dat u een zwangerschapsmassage kunt ondergaan tot de laatste dag voor de bevalling.

+   OVERIGE BEHANDELINGEN

Onze salon staat bekend om de hoeveelheid behandelingen die wij aanbieden.  

Gezichtsbehandelingen
Lichaamsmassage
Leuke arrangementen
Gellak
Zwangerschap massages
Duo behandelingen
Microneelding
Gold behandeling
Endermologie
Slakken behandeling
Microdermabrasie
Men Treament
Losse behandelingen
Ontharen met hars of IPL
T-Away
Pedicure
Manicure
Tandenbleken
Stoppen met roken
Henna wenkbrauwen
Partner Massage
Kinderbehandelingen van 4 tot 12 jaar
Ouder en kind behandelingen

________

CONTACTFORMULIER


BINNEN KIJKEN BIJ SALON LUX